jump to navigation

Összegzés, új évi tervek! január 6, 2021

Posted by Mari Fábián in *Fansub infok.
trackback

A Kurocchiisubs. blogspot, komoly részletes évértékeléssel fejezte be az évet. Remek évet zárt az oldal 13 befejezett soroztot tudhat magáénak. Ezek összetétele: 8 koreai, 3 japán és 2 kínai volt. A jövőben tovább bővül a kör, lesz thai sorozat fordíás is,ami színesíti a fordítói munkáját.

Megtudhattuk, hogy az Aranysárkánnyal összefogva 3 sorozat fordításában is együtt működik Kurocchii. Továbbá visszatér a Viki oldalon félbemaradt fordtásához is amit nagy örömmel fogadunk! A jövő évi tervek bőséges felhozatalt ígérnek a részéről.

A jövő év első felére már 3 koreai sorozatot is vállaltam (Dear.M februárban, River Where The Moon Rises márciusban, és Island valamikor az év első felében), továbbá érkezik majd a kínai The Long Ballad, amiről sajnos még nincsen jóformán semmiféle információnk. Emellett amit biztosra tudok mondani az az, hogy szeretném az év során egy korábbi, elhagyatott Vikis projektem, a kínai My Huckleberry Friends maradék 21 részét is elkészíteni (9 már készen áll egy ideje). A többi majd természetesen elválik, útközben úgyis találok olyasmit, nem tudok majd megállni.

Kedves Kurocchii, kívánunk a 2021. esztendőben eredményes, boldog, sikeres új évet!

Link: https://kurocchiisubs.blogspot.com/

Hozzászólások»

No comments yet — be the first.

Írd meg a véleményed!