jump to navigation

I Love Arashi FanSub költözik május 8, 2012

Posted by azsiamajom in *Fansub infok.
trackback

I Love Arashi FanSub elköltözik

A Hell of Translation bezárása után az I Love Arashi FanSub a költözés és szigorítás mellett döntött. Ők a letöltőoldalakat, visszaéléseket és az időhiányat sorolják az okok között. A félbemaradt sorozatokat ők is befejezik.
Smile – 7/11
Tokio~ Chichi he no dengon – 2/20

Link: http://ilovearashifs.uw.hu/

Üzenetük:

Sziasztok!

Az FS bezárja kapuit EZEN AZ OLDALON.

A befejezetlen doramák, az az 1-2 db befejezésre kerülnek és egy másik oldalon lesznek elérhetőek, melyre alkalom adtán újdonságok is felkerülnek majd.

Erről az új címről majd még később tájékoztatunk titeket! Viszont ezen a másik honlapon már újított szigorítások lesznek a visszaélések miatt.

Továbbá feliratokat nem adunk ki kérésre sem erről az oldalról.

Mint ahogy azt láthatjátok, nagyon régóta nincs friss a nap alatt. Ennek egyik legfőbb oka, hogy a suli, munkahely vagy éppen egyéb nem várt dolgok miatt az időnk és energiánk erősen megcsappant. Aztán. A feltöltő oldalak még most is sorozatosan zárnak be, törlik a linkeket és tűnnek el dolgok. Hiába próbáltuk nem 1x újra feltölteni, hogy újra elérhetővé tegyük számotokra, ismételten törlődtek.

Ezek után már csak hab a tortán, hogy bizonyos személyek, akikről már biztos sokan tudjátok kik ők és mit tettek és hol tevékenykednek és hogy ez hogyan hatott más fs csapatokra és szabadúszó fordítókra, nos, a mi munkáinkat is szép számmal töltögették fel videomegősztókra, nagy ívben téve a kemény munkánkra. Engedély nélkül mindezt, természetesen. Erre nincs mit reagálni. Gusztustalan és arcátlan dolog. “Meglopás”.

Nem voltunk vénszakállas fordító csapat, de azt hiszem letettünk tetemes mennyiségű kincset az asztalra 3 és fél év alatt. Mindenkinek nagyon szépen köszönjük a támogatást, azt hogy velünk voltatok, bíztattatok minket, és hogy minket választottatok. Igazán hálásak vagyunk. Talán ezek a szavak sablonosak, de igazak.

Mindenkinek még egyszer köszönünk mindent. És ne feledjétek:

“We make STORM”

~Nyky~

Reklámok

Hozzászólások»

1. Arina - május 8, 2012

A Bambino már be lett fejezve, csak külön oldalra lett kitéve, így a chat visszaolvasásával megtalálhatjátok.

2. salminas - május 9, 2012

Arina nem említette, de a fansub mint maga nem szűnik meg, csak átköltözik egy másik oldalra, mert a jelenlegi oldalt nagyon macerás szerkeszteni, illetve a mostaninál is kicsit lassabban fogunk haladni egy darabig, amíg a költözés végbe nem megy. Az oldalra kiírt üzenet lényege sajnos pont a végén található, így az kisebb figyelmet kapott, de ott is meg van ez említve.


Írd meg a véleményed!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: