jump to navigation

Hell Of Translations bezárt május 8, 2012

Posted by azsiamajom in *Fansub infok.
trackback


Hell Of Translations bezárt

Személyes elfoglaltságok miatt a Hell of Translations bezár. A Tokyo Dogs-t 5/11 a Rien Fansubbal közösen még befejezik, de új sorozatba már nem kezdenek.

Link: http://helloftranslations.net/

Az üzemeltetők eredeti üzenete:

Búcsú

Azt mondják, ha az Élet becsuk egy ajtót, kinyit majd helyette egy másikat. Néha viszont nekünk magunknak kell kinyitnunk azokat az ajtókat, ehhez viszont nekünk kell becsukni a jelenlegieket is. Így történik most ezzel a csapattal is…

A team nagy része különböző személyes elfoglaltságok miatt jó ideje inaktív, így már számítani lehetett rá, hogy hamarosan elérkezik a változás ideje, ez az idő pedig most van. A hosszú hétvége során egy csapatgyűlés keretein belül úgy döntöttünk, hogy nem folytatjuk tovább.

Persze nem tűnünk el teljesen a süllyesztőben. A Tokyo Dogs a Rien Fansubbal közösen még mindenképpen befejezésre kerül, illetve az oldal is elérhető marad még az év végig. A munkáink ezután majd a csapat blogjáról lesznek letölthetőek, ahová talán majd új letöltések is kerülnek, ha egykori tagjaink mangánprojektbe kezdenek. Ilyen tervek többek fejében kavarognak. Az eddig megszokott keretek között azonban semmiképpen sem folytatjuk. Szóval két és fél év után most köszönjük mindenkinek a figyelmet, a szeretet és a bátorítást. Sajnáljuk, hogy visszatapsra nincs lehetőség, pedig ezt az előadást mi is szerettük.

Viszlát és kösz halakat! Ne essetek pánikba! És 42 ♥

Reklámok

Hozzászólások»

No comments yet — be the first.

Írd meg a véleményed!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: